Restauracje i wino

Ferment Group – grupa pięciu warszawskich i jednej gdyńskiej restauracji premium, wine bar & shop, butikowy sklep z winem oraz dystrybutor i importer win w Polsce.

1
lat doświadczenia na rynku polskim
1
marek własnych
1
różnych kuchni
1
pracowników
1
zadowolonych klientów miesięcznie
1
producentów wina
Wszystkie miejsca łączy najwyższa jakość, wierne grono odbiorców, świetny food & wine experience oraz wyznaczanie najwyższych standardów w branży gastronomicznej i winiarskiej w Polsce.

Eventy i networking

Tworzymy przestrzeń i struktury do współpracy dla osób związanych z jedzeniem i winem.

1
międzynarodowe spotkania branżowe z sektora winiarskiego
1
pop up-ów restauracyjnych
1
study tour dziennikarzy zagranicznych
Zapoczątkowaliśmy w Warszawie trend na organizację spotkań pop up-owych szefów kuchni i sommelierów. Otwarte degustacje win dla osób spoza branży oraz branżowe konferencje z Master of Wine. Łączymy profesjonalistów z klientem indywidualnym.
Dbamy o rozpoznawalność polskiej gastronomii na rynkach zagranicznych poprzez relacje i networking z dziennikarzami i osobami opiniotwórczymi.

Nasze doświadczenie

Wyróżnienia i media

Nasza praca cieszy nas codziennie. Tworzymy dla ludzi i z ludźmi. Miło jest otrzymywać wyróżnienia, które potwierdzają że to co robisz, robisz dobrze.

1
materiałów prasowych na rynkach zagranicznych
1
materiałów prasowych na rynku krajowym
1
wyróżnień na rynku HoReCa

Bądź wytrwały i konsekwentny

Daniel Pawełek

TOP Restaurator 2022 i 2023 wg Forbes i For Solutions

Michelin Guide

wyróżnione restauracje Ferment Group oraz odznaczenia Bib Gourmand

Slow Food Polska

wyróżniona restauracja Koneser Grill