Regulamin realizacji vouchera Hillwood x Ferment Group
- Realizacja vouchera będzie możliwa tylko w jednej z restauracji Ferment Group tj. Le Braci, Butchery&Wine Warszawa, Koneser Grill, Kieliszki na Próżnej, Rozbrat 20, Butchery&Wine Gdynia. Nie ma możliwości realizacji vouchera w kilku restauracjach.
- Voucher ma nominał 500 pln brutto. W skład usług realizowanych na podstawie vouchera wchodzą: dania z aktualnego menu restauracji w łącznej kwocie nieprzekraczającej wartości vouchera, pełna obsługa kelnerska (voucher nie zawiera kosztów serwisu, przy grupach powyżej 5 osób doliczany jest serwis w wysokości 12,5% wartości rachunku), wina i alkohole twarde z aktualnego menu restauracji. Na voucher składa się zatem kompleksowe doświadczenie oferty restauracji, przy założeniu, że końcowy rachunek nie przekroczy kwoty vouchera.
- Limit kwotowy na voucherze wyrażony jest w złotych polskich (PLN) i stanowi maksymalną wartość towaru lub usługi, którą posiadacz może nabyć od restauracji na podstawie vouchera.
- Voucher nie może być wymieniony na ekwiwalent pieniężny, nie ma możliwości wydawania z niego reszty, jeżeli kwota rachunku będzie niższa niż kwota vouchera. W sytuacji, gdy końcowa wartość rachunku przekroczy kwotę vouchera, jego właściciel jest zobowiązany do uregulowania należności powyżej wartości vouchera.
- Voucher jest ważny do 30 czerwca 2024 r.
- Data ważności vouchera nie ulega przedłużeniu.
- Voucher może być wykorzystany wyłącznie jednorazowo. Nie ma możliwości realizowania vouchera w częściach, niezależnie od jego wartości.
- W celu realizacji otrzymanego vouchera, niezbędna jest telefoniczna lub mailowa rezerwacja stolika przez klienta oraz poinformowanie obsługi o chęci realizacji vouchera przed złożeniem zamówienia, najlepiej w momencie dokonywania rezerwacji. Zrealizowanie vouchera po wystawieniu rachunku nie będzie możliwe bez wcześniejszego poinformowania obsługi.
- Restauracja nie ponosi odpowiedzialności za voucher, który został utracony lub uszkodzony, po jego przekazaniu nabywcy.
- Vouchery otrzymane przez jeden podmiot nie sumują się, tj. klient posiadający większą ilość voucherów nie może wykorzystać ich jednocześnie podczas jednej wizyty w restauracji.
- Vouchery nie obejmują zamówień na wynos, na dowóz ani usług cateringowych.
- Oferta voucherów do restauracji nie obowiązuje w wybrane dni świąteczne – gdy restauracja jest nieczynna, lub podczas trwania imprez zamkniętych. Informacja o dniach wyłączonych z promocji voucherów dostępna jest pod numerem telefonu restauracji lub pod kontaktowym adresem mailowym restauracji.
- Posiadacz zobowiązany jest do przekazania restauracji oryginału vouchera.
- Nabywca/Użytkownik wraz z otrzymaniem vouchera oświadcza, że zapoznał się z treścią regulaminu, akceptuje jego treść w całości i zobowiązuje się przestrzegać jego zapisów.
- Restauracja zastrzega sobie prawo zmiany regulaminu. Wszelkie zmiany obowiązują od daty ich wprowadzenia przez restaurację, po udostępnieniu zmienionego regulaminu. Niniejszy regulamin uważany jest za zaakceptowany przez nabywcę vouchera z momentem dokonania zapłaty.
- Lista restauracji w których istnieje możliwość zrealizowania vouchera:
- Le Braci / ul. Górnośląska 24, 00-484 Warszawa, tel.: +48 505 781 202, rezerwacje@lebraci.pl
- Butchery&Wine Warszawa / ul. Żurawia 22, 00-515 Warszawa, tel.: +48 505 270 516, restaurant@butcheryandwine.pl
- Kieliszki na Próżnej / ul. Próżna 12, 00-801 Warszawa, tel.: +48 501 764 674, info@kieliszkinaproznej.pl
- Koneser Grill / ul. Ząbkowska 27/31, 03-736 Warszawa, tel.: +48 798 185 692, rezerwacje@konesergrillwarszawa.pl
- Rozbrat 20 / ul. Rozbrat 20, 00-447 Warszawa, tel.: +48 690 125 270, biuro@rozbrat20.com.pl
- Butchery&Wine Gdynia / ul. Abrahama 41, 81-336 Gdynia, tel.: +48 453 403 133, gdynia@butcheryandwine.pl